Actorii Mel Gibson şi Kate Bosworth vor juca în filmul de acţiune „Force of Nature”, care va fi regizat de Michael Polish, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul a fost scris de Cory Miller, iar povestea este centrată pe un detectiv a cărui carieră se apropie de final. El trebuie să protejeze locatarii unui imobil evacuat în timpul unui uragan, în timp ce o bandă pune la cale un jaf aici.

Producţia va începe pe 19 iulie în Puerto Rico.

Acest proiect va fi prezentat pe 14 mai, la Cannes Market, şi este al doilea în care este implicat Gibson care va fi prezentat pe Croazetă, după „Fatman”.

Mel Gibson a jucat recent în „Daddy’s Home 2” şi „Dragged Across Concrete”. În 2017, a fost nominalizat la premiile Academiei americane de film pentru regia „Hacksaw Ridge”.

Bosworth a jucat în miniseria „The Long Road Home”, realizată de National Geographic. Ea face parte din distribuţia serialului SF „The I-Land”, care va fi lansată de Netflix. 

Polish a mai regizat „The Astronaut Farmer” şi „Big Sur”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.