Meghan şi Harry au negat în acest weekend, prin purtătorul de cuvânt, că serialul lor documentar, produs pentru Netflix, ar contrazice decizia lor de a se distanţa de obligaţiile lor regale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unii jurnalişti au considerat că serialul lor de pe Netflix, disponibil de miercuri, contrazice decizia de a se retrage din familia regală. Cuplul a reacţionat prin purtătorul de cuvânt.

„Declaraţia lor prin care au anunţat decizia de a se distanţa de familia regală nu menţionează nimic despre confidenţialitate şi subliniază dorinţa lor de a-şi continua rolurile şi îndatoririle publice”, a declarat Ashley Hansen pentru The New York Times.

„Ei decid să-şi împărtăşească povestea prin propriile cuvinte, iar tabloidele creează o poveste complet falsă, care apoi se răspândeşte prin articole şi prin opinia publică. Faptele sunt totuşi chiar acolo”. 

Un deputat conservator britanic, Bob Seely, a anunţat, de asemenea, săptămâna trecută că doreşte să depună un proiect de lege în parlament prin care Harry şi Meghan să nu mai deţină titluri regale.

Deputatul din Insula Wight a declarat că a decis asupra proiectului de lege cu mult înainte ca documentarul să fie lansat, spunând că declaraţiile publice ale lui Harry sunt „o problemă politică”, la doi ani după ce s-a despărţit de familia regală.

Acest serial, prin care ei îşi reglează conturile cu tabloidele britanice şi înfăţişează un Regat rasist şi intolerant, a atras critici în Regatul Unit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.