Matthias Schoenaerts, starul din "Rust and Bone" şi "The Danish Girl", va fi eroul unui nou serial inspirat din westernul spaghetti cult din 1966 - "Django". Un film căruia Quentin Tarantino i-a adus un omagiu în "Django Unchained", potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Matthias Schoenaerts a fost ales pentru a-l interpreta pe Django, noua creaţie originală a Canal+ este inspirată de celebrul western spaghetti cu acelaşi nume. 

Acest serial va avea 10 episoade de 52 de minutescrise de Leonardo Fasoli ("ZeroZeroZero") şi Maddalena Ravagli, şi realizat de Francesca Comencini ("Gomorra").

Starul din "Rust and Bone" îl interpretează pe Django, un bărbat bântuit de uciderea familiei sale. Serialul va urmări dorinţa lui de răzbunare şi de a-şi regăsi fiica. Filmările sunt prevăzute în iunie. 

Lansat în 1966, cu Franco Nero, Django se inspiră din westernurile populare spaghetti ale lui Sergio Leone. 

Deşi foarte popular în Italia, Django a avut o singură serie, lansată în 1987. Pe de altă parte a generat multe alte westernuri similare. Quentin Tarantino s-a inspirat din acest clasic în 2012 pentru realizarea lungmetrajului "Django Unchained" cu Jamie Foxx. Franco Nero are aici o scurtă apariţie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.