Cea de-a şasea ediţie a conferinţei Mastering The Music Business, eveniment international de amploare pe teme de industrie muzicală organizat la Bucureşti, va avea loc în 2021, în format hibrid, offline şi online, în perioada18 - 20 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de trei zile, la hotel Caro şi club Expirat, precum şi online, vor avea loc dezbateri, conferinţe şi concerte.

Anca Lupeş, fondatoarea conferinţei MMB, a transmis într-un comunicat: „Deşi 2020 a fost un an extrem de dificil şi aveam toate premisele pentru a renunţa, nu ne-am dat bătuţi. După ediţia de criză din vară, am văzut cât de mult contează să fim consecvenţi. În 2021, facem o ediţie hibrid, o parte online şi o parte offline, astfel încât să ne asigurăm că respectăm normele impuse de autorităţi în contextul generat de răspândirea coronavirusului, fără să ignorăm rolul pe care îl avem de jucat în evoluţia industriei muzicale”.

Cea de-a şasea ediţie a Mastering the Music Business va aduce laolaltă numeroşi speakeri români şi internaţionali, din industria muzicală şi din industriile adiacente, care vor prezenta idei şi tehnologii noi, dar şi poveşti de succes.

Printre cei deja confirmaţi se regăsesc: Dylan Berry (SUA), director de programe la SoundCloud Radio, dar şi producător de muzică ce a compus pentru canale de televiziune ca History şi National Geographic şi pentru show-uri de televiziune precum „American Idol” şi „So You Think You Can Dance”; Anurag Tagat (India), jurnalist la revista Rolling Stone India; Sarah-Jane Nicholson, agent în cadrul SJN Agency cunoscută pentru conectarea artiştilor din Africa cu industria globală; Thea Lillepalu (Estonia), manager de producători muzicali premiaţi cu Grammy; NOËP, unul dintre cei mai de succes artişti din Estonia; Adrian Despot şi Edy Chereji (România) - unul dintre creatorii UNTOLD şi Neversea.

În 2021, Mastering The Music Business va relua şi festivalul asociat MMB Showcase Festival, ce va avea loc la clubul Expirat şi în cadrul căruia trupe româneşti şi internaţionale vor concerta pentru a-şi crea noi oportunităţi de business, dar şi pentru a-şi mări baza de fani.

Mastering the Music Business este susţinută de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), proiect co-finanţat prin programul Europa Creativă.

Biletele vor fi puse în vânzare la o dată care va fi anunţată ulterior. Biletele emise pentru ediţia din martie 2020 a MMB, care a fost anulată în format fizic, rămân valabile pentru ediţia din 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.