Maşina primită de actorul Daniel Craig pentru rolul James Bond a fost adjudecată contra unei sume de peste 460.000 de dolari, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maşina Aston Martin a fost scoasă la licitaţie - în scop caritabil - şi vândută, vineri seară, la casa Christie's, pentru 468.500 de dolari.

Lansat în ediţie limitată, automobilul - Centenary Edition Vanquish albastru din 2014 - a fost estimat de casa de licitaţii la 400.000 - 600.000 de dolari.

Banii obţinuţi vor merge către The Opportunity Network, o organizaţie care ajută tinerii să îşi dezvolte cariere. La licitaţie au fost prezenţi Daniel Craig şi soţia lui, Rachel Weisz. 

Craig şi-a făcut o apariţia în timpul licitaţiei, alături de echipa Christie's, pentru a îl încuraja pe un client să mărească miza.

Maşina, care poate rula cu 295 km/h face parte din seria de doar o sută de exemplare pe care Aston Martin le-a creat pentru a celebra 100 de ani de la înfiinţare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.