Cântăreaţa americană Mary J. Blige, supranumită „Regina muzicii hip-hop soul”, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, joi, în ziua în care a împlinit vârsta de 47 de ani, scrie AFP.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt foarte recunoscătoare, şi spun acest lucru fără aroganţă”, a spus artista în faţa fanilor care au fost prezenţi la ceremonie.

Mary J. Blige a făcut referire la apariţia ei în drama „Mudbound”, regizată de Dee Rees, pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Artista a mai fost nominalizată la ediţia din acest an a Globurilor de Aur pentru cel mai bun cântec original, „Mighty River”, din filmul lui Rees.

„Dee Rees m-a sunat, mi-a oferit un rol şi mi-a pus viaţa în mişcare cu «Mudbound». Dee, îţi mulţumesc! Nu cred că înţelegi ce ai făcut. Chiar mi-au salvat viaţa. «Mudbound» mi-a dat o putere pe care nu ştiam că o am”, a spus Blige.

Rapperul Sean „Diddy" Combs, care a ajutat-o pe Blige să îşi lanseze cariera şi a produs mare parte din primul ei album, „What’s the 411?”, a fost prezent la ceremonie.

„Obişnuiam să visăm şi să spunem: «Vrem să fim cineva, să fim importanţi». Şi am reuşit acest lucru, cântând”, a spus rapperul.

Mary J. Blige a spus că Sean „Diddy" Combs a ajutat-o să treacă prin momente dificile ale vieţii ei. „Îl iubesc pe acest om foarte mult”, a spus artista.

Mary Jane Blige, născută pe 11 ianuarie 1971 în cartierul Bronx din New York, este o cântăreaţă, compozitoare şi producătoare de muzică R&B, ale cărei piese includ numeroase influenţe din soul, rap şi gospel. După debutul ei din 1992, cele 13 albume de studio lansate de Mary J. Blige s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

Celebra cântăreaţă şi-a creat de-a lungul anilor şi o carieră prolifică de actriţă, dar mai discretă, jucând în numeroase filme şi seriale TV. Mary J. Blige a câştigat nouă premii Grammy şi a fost supranumită „Regina muzicii hip-hop soul”. Între cele mai cunoscute melodii ale ei se numără „Family Affair”, „No More Drama”, „Be Without You”, „Not Gon’ Cry”, „Love Is All We Need” şi „Seven Days”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.