Antreprenorul Mark Zuckerberg a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, că fiica lui mai mare, Max, crede că el munceşte într-o librărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie”, a scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

Maxima Chan Zuckerberg, căreia părinţii şi rudele îi spun Max, s-a născut pe 1 decembrie 2015. Ea este primul copil al lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan. În august 2017, CEO-ul Facebook a devenit tată pentru a doua oară. Cea de-a doua fiică a cuplului este botezată August. 

Mark Elliot Zuckerberg, născut pe 14 mai 1984, este programator, antreprenor, manager şi filantrop american. El este cofondator şi CEO al reţelei de socializare Facebook. 

Zuckerberg a cunoscut-o în timpul studenţiei sale la Universitatea Harvard pe Priscilla Chan. Relaţia lor a început în 2003.

Priscilla Chan este fiica unor refugiaţi chinezo-vietnamezi, care s-au mutat în Statele Unite după ocuparea oraşului Saigon, în 1975, de Armata de eliberare vietnameză. S-a născut în Braintree, Massachusetts, o suburbie a oraşului Boston, pe 24 februarie 1985. A absolvit cursurile liceului Quincy în 2003. A studiat medicina la Universitatea California din San Francisco.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2012. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.