Mariah Carey şi-a dat în judecată fosta asistentă pentru că a încălcat o clauză de confidenţialitate, neglijenţă şi furt, potrivit documentelor de la tribunal, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carey, una dintre cele mai bine plătite cântăreţe din lume cu 200 de milioane de discuri vândute şi cu melodii celebre precum "We Belong Together", solicită daune de cel puţin 3 milioane de dolari de la Lianna Azarian. Ea a cerut şi un rodin de restricţie care să o împiedice pe fosta asistentă să încalce acordul de confidenţialitate, potrivit documentelor depuse la Curtea Supremă din statul New York. 

Azarian a lucrat pentru Carey din martie 2015 până în noiembrie 2017 ca asistent executiv, se arată în documente. 

Avocaţii lui Carey nu au răspuns solicitării Reuters. Nici Azarian nu a oferit comentarii cu privire la acuzaţii. 

Site-ul de divertisment TMZ a scris, miercuri, că Azarian a înregistrat-o în secret pe Carey şi a ameninţat-o că publică "ruşinoasele" înregistrări dacă nu este plătită cu 8 milioane de dolari. 

Reuters nu a putut confirma aceste detalii. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.