Cântăreaţa americană Mariah Carey a anunţat pe pagina sa de Facebook că, în urma atacurilor teroriste care au avut loc în capitala Belgiei, a fost sfătuită să îşi anuleze concertul pe care trebuia să-l susţină aici duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul pop şi-a anulat concertul de la Bruxelles din motive de siguranţă, după ce, miercuri, 31 de persoane au fost ucise şi alte 270 rănite într-o serie de atacuri teroriste, care au vizat aeroportul şi metroul din Bruxelles.

 

Concertul făcea parte din turneul european ”Sweet Sweet Fantasy”, pe care interpreta, una dintre cele mai bine vândute artiste solo din toate timpurile, l-a început pe 15 martie, la Glasgow (Scoţia).

 

”Îmi iubesc fanii din Bruxelles şi, în aceste momente, sunt sfătuită să-mi anulez concertul pentru siguranţa lor, a formaţiei mele, echipei şi a tuturor celor implicaţi. Sper să ne vedem curând, mă rog pentru voi şi vă transmit dragostea mea veşnică”, a notat Mariah Carey pe pagina sa de Facebook. 

În vârstă de 45 de ani, Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pop şi R&B din lume. A devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul omonim de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, muzica sa a început să conţină elemente hip-hop, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, ”The Emancipation of Mimi”, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.