Cântăreaţa americană Mariah Carey îşi va publica memoriile, în luna septembrie, după 30 de ani de la debutul discografic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea „The Meaning of Mariah Carey”, scrisă împreună cu Michaela Angela Davis, este programată să fie lansată de Andy Cohen Books pe 29 septembrie, în variantă print şi audio (lecturată chiar de artistă).

„Mi-a luat toată viaţa să am curajul şi luciditatea de a-mi scrie memoriile. Vreau să spun povestea momentelor - suişurile şi coborâşurile, triumfurile şi traumele, dezastrele şi visurile care au contribuit la ceea ce sunt azi. Această carte este compusă din memoriile mele, nenorocirile, eforturile, supravieţuirea mea şi cântecele mele. Fără filtru”, a anunţat cântăreaţa pe Twitter. 

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, ea şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records.

A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele ei - 15 până în prezent - au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.