Marele Picnic ShortsUP va avea loc la Grădina Botanică din Bucureşti, în zilele de 29 şi 30 iulie, când vor fi proiectate filme scurte din toate colţurile lumii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marele Picnic are loc în sectorul denumit Grădina Italiană, cea mai întinsă pajişte a Grădinii Botanice. Accesul publicului în spaţiul evenimentului se face de la ora 18.00, iar filmele vor rula după lăsarea serii, între orele 09.00 şi 23.30. Filmele vor fi despre oameni care schimbă lumea, despre libertate şi evadare, despre lumi posibile. 

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă, spectatorii sunt sfătuiţi să vină pregătiţi cu pături şi echipament de picnic. În cazul în care vremea capricioasă nu va permite buna desfăşurare a evenimentului, acesta va fi reprogramat, în weekendul imediat următor, pe 5 şi 6 august.

Ca în fiecare an, Marele Picnic va aduce la viaţă Grădina Botanică prin film, muzică, arte multimedia, jocuri şi ateliere interactive, plus un food-court cu bucătării urbane şi experienţe gastronomice inedite. 

Cei curioşi să descopere nenumăratele mistere ale grădinii o pot face printr-un tur ghidat, organizat în parteneriat cu voluntarii asociaţiei Team Work. Cele mai frumoase colţuri verzi ale grădinii vor fi puse în valoare de un video-mapping, dar şi de o instalaţie cu senzori tactili şi vizuali, un concert de jazz, ateliere de gătit pentru copii şi multă mişcare în aer liber.

Biletele la Marele Picnic pot fi achiziţionate din reţeaua Eventbook la preţul de 25 lei/ seară şi 40 lei/ abonament sau la faţa locului la preţul de 30 de lei/ seară sau 50 lei/ abonament, în limita locurilor disponibile. Programul complet al evenimentului va fi disponibil în curând pe www.shortsup.ro.

Marele Picnic ShortsUP este un eveniment găzduit de Universitatea Bucureşti şi Grădina Botanică ”Dimitrie Brândza”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.