Cea de-a şasea ediţie a Marelui Picnic Cinematografic ShortsUP va avea loc, în perioada 26 - 28 iulie, pe domeniul Mogoşoaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scurtmetraje, muzică, artă plastică şi gastronomie fac parte din programul ediţiei de anul acesta, la care va fi amplasat şi cel mai mare ecran de cinema dintre cele ale Picnicului.

Vor fi proiectate trei colecţii de scurtmetraje, vor avea loc ateliere, tururi ghidate în Palatul Mogoşoaia şi împrejurimi şi va fi amenajat un colţ pentru lectură, între altele.

Biletele pentru Marele Picnic Cinematografic ShortsUP sunt disponibile începând pe Eventbook.ro şi în librăriile Humanitas.

În perioada early-bird, biletul pentru o zi costă 30 de lei, abonamentul pentru 2 zile costă 50 de lei, iar abonamentul pentru 3 zile costă 70 de lei.

În cazul în care vremea nu va permite desfăşurarea evenimentului şi proiecţia filmelor în aer liber, Marele Picnic va fi reprogramat în luna august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.