Festivalurile de muzică Reading şi Leeds vor avea loc simultan, în luna august anul acesta, au precizat organizatorii, citaţi de independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut după ce premierul britanic Boris Johnson a vorbit despre planul său de ieşire din izolare a Angliei. Guvernul are în vedere să elimine orice limită legală de contact până în 21 iunie. 

Programul festivalurilor de anul acesta va fi cel din 2020 care a fost amânat, cu capete de afiş Stormzy, Post Malone şi Liam Gallagher.

Festivalul va avea loc din 27 până în 29 august. 

"Ca urmare a recentului anunţ al Guvernului, suntem nerăbdători să ne întoarcem pe câmpuri vara aceasta. Haideţi", este mesajul pe pagina de Twitter "Reading and Leeds 2021".

Alţi muzicieni anunţaţi la evenimentele de anul trecut erau: Lewis Capaldi, Two Door Cinema Club, AJ Tracey şi Doja Cat.

Industria muzicală a fost una dintre cele mai afectate de pandemie. Un număr de figuri reprezentative, precum Radiohead, Dua Lipa, Sir Paul McCartney, Liam Gallagher, Ed Sheeran şi The Rolling Stones, au cerut Guvernului să sprijine industria. Au existat "sute de concedieri" de când a început pandemia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.