Managerul unei pensiuni din Voroneţ, Angelica Onofriesei, a declarat că turiştii care vor veni de Paşte în această zonă vor avea parte de mese îmbelşugate, de tradiţii şi obiceiuri locale. De asemenea, turiştii pot vedea dansuri tradiţionale, vor beneficia de un atelier de încondeiere a ouălor şi pot participa la Slujba de Înviere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Angelica Onofriesei a fost întrebată, joi, la Prima News, cum s-a pregătit pentru turiştii care vor veni la această pensiuni de Paşte. 
 
“Cei care au ales anul acesta Bucovina şi au ales în special Voroneţ au avut un pachet de patru nopţi cu demipensiune, cu mese îmbelşugate, tradiţii, obiceiuri şi, bineînţeles, dacă suntem în Bucovina, luăm în calcul şi încărcătura religioasă pe care o are această zonă în această perioadă a anului. Turiştii vor avea parte de mese îmbelşugate în care vor găsi preparatele specifice acestei zone”, a afirmat Angelica Onofriesei.
 
El speră ca în această perioadă să nu mai fie zăpadă.  
 
“Sperăm să nu mai avem parte de zăpadă, pentru ca în una dintre zilele din pachetul de Paşte am luat în calcul o seară câmpenească în aer liber, afară, cu ceaune, grătare şi atunci nu ne-ar mai ieşi programul dacă vremea nu ne-ar fi favorabilă”, a precizat managerul pensiunii din Voroneţ.
 
Angelica Onofriesei a mai anunţat de ce surprize vor mai avea parte turiştii. 
 
“Avem parte de voie bună cu muzică live, dansuri tradiţionale specifice zonei, susţinute de un ansamblu local, un atelier de încondeiere a ouălor pentru că suntem în Bucovina şi ştim prea bine că ouăle încondeiate sunt o etichetă pentru zonă. De asemenea, turiştii pot să participe la slujba de Înviere, iar spre dimineaţă, în Bucovina există obiceiul de sfinţire a coşurilor pascale, în care se găsesc bunătăţile pregătite de gospodine şi care pot fi gustate la primele ore ale zilei de Paşte”, a mai afirmat Angelica Onofriesei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.