Maluma, Sam Smith şi Doja Cat se numără între primii artişti anunţaţi că vor susţine recitaluri la MTV Europe Music Awards, gală programată să aibă loc pe 8 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia va fi compusă din transmisiuni realizate în diverse părţi ale lumii, potrivit MTV.

ViacomCBS a anunţat joi că la gală vor cânta Sam Smith, Doja Cat, Maluma, Yungblud şi Zara Larsson. Alţi artişti care vor susţine recitaluri, prezentatorii şi gazda evenimentului vor fi anunţaţi în curând.

Smith, nominalizat pentru colaborarea „I’m Ready" cu Demi Lovato, va cânta la gală la scurt timp după lansarea albumului „Love Goes”, programată pentru 30 octombrie.

Cântăreaţa Doja Cat, nomianlizată - la fel ca Yungblud - la două categorii, îşi va face debutul la MTV EMA, la fel şi Maluma, selectat la trei categorii ale premiilor.

Lady Gaga, BTS şi Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizări anul acesta la MTV Europe Music Awards.

Lady Gaga a obţinut şapte selecţii, între care pentru „cel mai bun artist”, „cel mai bun videoclip” şi „cea mai bună colaborare”- cu Ariana Grande pentru „Rain On Me”, iar BTS şi Justin Bieber, câte cinci.

MTVEMA #27 va fi transmisă în 180 de ţări şi teritorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.