Concertul susţinut de Ed Sheeran sâmbăta trecută la Pittsbugh (Pennsylvania) a fost scena mai multor incidente. 17 spectatori au fost transportaţi la spital în timpul concertului, dintre care doi au suferit stop cardiac, potrivit unui comunicat emis duminică de serviciile de urgenţă din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceste transporturi s-au datorat unor probleme legate de căldură, leşinuri, o criză şi două stopuri cardiace", se arată în comunicat, preluat de CNN.

USA Today relatează că temperaturile nu au fost excesive în acea zi, variind între 22°C în timpul zilei şi 16°C seara. În total, serviciile lor au primit 37 de apeluri de urgenţă pentru a interveni la locul de desfăşurare a concertului, care a fost Acrisure Stadium, o sală care poate găzdui până la 68.400 de persoane.

Serviciile de urgenţă au anunţat că primul stop cardiac a fost suferit de un tehnician în timp ce demonta echipamentul montat pentru concert. Cea de-a doua victimă a fost un prim-ajutor, a cărui inimă s-a oprit după ce a părăsit sala de spectacole. În ambele cazuri, paramedicii au intervenit rapid pentru a-i resuscita şi a-i transporta la Allegheny General Hospital.

Ed Sheeran concerta la Pittsburgh în cadrul turneului său +-==÷× Tour (sau Mathematics Tour), un turneu internaţional care a început în aprilie 2022 şi se va încheia în septembrie anul viitor în Inglewood, California, după 88 de concerte. Interpretul piesei Thinking Out Loud a făcut o escală în Franţa în iulie 2022, în timpul căreia a vândut de două ori Stade de France.

Cântăreţul britanic a publicat un mesaj despre concertul de la Pittsburgh la câteva ore după terminarea spectacolului. "M-am simţit foarte bine aseară la Pittsburgh, cel mai mare concert pe care l-am susţinut acolo", a scris el. "Chiar m-am bucurat de toate momentele de dans şi de emoţie".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.