Mai multe formaţii româneşti, un DJ polonez şi un grup rock neo-psihedelic din Lituania susţin concerte, în perioada 27 mai - 5 iunie, la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţiile The Mono Jacks (28 mai), byron (29 mai), Şuie Paparude (1 iunie) cu formaţia Orkid în deschidere, Omul cu Şobolani (2 iunie), Urma (3 iunie) şi Viţa de Vie (4 iunie) vor urca pe scena Urania Palace, în cadrul TIFF Music Nights, de la ora 21.00. Alături de acestea, producătorul şi compozitorul polonez DJ Baasch (Polonia) şi trupa Baba Dochia vor susţine performance-uri pe 31 mai.

Preţul unui bilet pentru un concert este de 25 de lei.

Urania Palace, construit în 1910 după planurile proiectului geamăn din Viena şi transformat ulterior în Cinema Favorit, a fost consolidat şi renovat, găzduind acum concerte, piese de teatru, expoziţii, proiecţii, ateliere şi petreceri. 

La Casa TIFF, concertele vor începe la ora 22.00. Pe 28 mai, seria va fi deschisă de Garbanotas Bosistas, o trupă de rock neo-psihedelic din Vilnius, Lituania. Pe 29 mai, Coma pregăteşte un concert unplugged, iar DJ-ul islandez Bardi Johannsson va mixa pe 30 mai.

Pe 31 mai, urcă pe scenă De Beren Gieren (Olanda - Belgia), un trio acustic-electronic care s-a făcut remarcat prin sonorităţile experimentale şi complexitatea compoziţiilor. Americanii de la A Hawk and a Hacksaw vor concerta pe 1 iunie, interpretând piese inspirate de muzica lăutărească şi cea tradiţională românească, iar grupul român de jazz Zmei3 va cânta la Casa TIFF pe 2 iunie.

Preţul unui bilet la concertele ce vor avea loc la Casa TIFF costă 15 lei.

În seria concertelor din cadrul TIFF 2016 se regăseşte şi Alexandrina, care marchează 10 ani de carieră pe 1 iunie, de la 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Interpreta originară din Republica Moldova va fi acompaniată de cinci muzicieni, iar un bilet pentru acest eveniment costă 25 de lei.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania, care se va desfăşura anul acesta în perioada 27 mai - 5 iunie, este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia pentru Festivalul de Film Transilvania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.