Mai multe bijuterii şi haine semnate Chanel şi care au aparţinut actriţei Elizabeth Taylor vor fi scoase la licitaţie, sâmbătă, printr-o defilare transmisă online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vânzarea va avea loc în Beverly Hills, iar modelele vor defila purtând piesele vestimentare ori accesoriile. Prezentarea va fi transmisă prin video streaming, lucru care va permite colecţionarilor din întreaga lume să facă oferte, informează AFP.

„Nu va fi o licitaţie tipică, unde oamenii vin şi văd lucrurile atârnate. Vom furniza imagini live pentru toţi participanţii”, a spus Brigitte Kruse, organizatoarea evenimentului.

Casa de licitaţii GWS va vinde 225 de piese, dintre care 139 marca Chanel provin din colecţia fostului consul onorific al Liechtenstein, Mary Jean Thompson, dar şi bijuterii şi articole care au aparţinut unor descendenţi ai regalităţii vietnameze.

Expoziţia este descrisă ca „una dintre cele mai mari colecţii personale” de articole Chanel, dar şi Dior, Gucci, Louis Vuitton şi Valentino.

Kruse a afirmat că, dacă toate obiectele ar fi scoase la vânzare astăzi în magazine, valoarea lor ar depăşi 25 de milioane de dolari.

Un inel cu diamante care a aparţinut familiei refgale Nguyen valorează 300.000 de dolari. Un altul, care a aparţinut actriţei britanice Elizabeth Taylor, a fost obţinut de Thompson la un eveniment de strângere de fonduri pentru lupta contra SIDA şi valorează între 20.000 şi 40.000 de dolari.

O haină de blană a actriţei, estimată la 5.000 de dolari, va fi, de asemenea, scoasă la licitaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.