Recording Academy, care acordă premiile Grammy, a anunţat joi că a invitat peste 2.300 de profesionişti să facă parte din for, iar dintre aceştia aproximativ jumătate sunt femei şi o treime, membri ai diverselor comunităţi etnice, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din totalul celor invitaţi, 48% sunt femei, 21%, afro-americani sau descendenţi, 8%, hispanici, şi 3%, asiatici, iar 5% fac parte din alte diverse comunităţi etnice.

În prezent, 26% dintre membrii Recording Academy sunt femei şi 25% sunt persoane din comunităţi slab reprezentate.

Forul este condus, interimar, de Harvey Mason jr. „Avem încă multe de făcut. Vom continua să luptăm pentru a obţine o reprezentare incluzivă a genurilor, raselor, vârstelor, naţionalităţilor, orientărilor sexuale”, a transmis el.

Pentru a participa la procesul de votare pentru următoarea ediţie a premiilor Grammy, noii membri trebuie să accepte invitaţia până pe 15 septembrie 2020.

Votul va începe pe 30 septembrie şi se va încheia pe 12 octombrie.

Cea de-a 63-a ediţie a galei premiilor Grammy este programată să aibă loc pe 31 ianuarie 2021, la Staples Center din Los Angeles.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.