Cântăreaţa americană Madonna şi fostul ei soţ regizorul Guy Ritchie au ajuns la un acord în privinţa custodiei fiului lor, Rocco, în vârstă de 16 ani, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al instanţei a spus că cei doi au ajuns la un acord, dar nu a specificat cu cine va rămâne adolescentul. 

Avocatul lui Guy Ritchie, Peter Bronstein, a spus că Rocco va continua să locuiască alături de tatăl său, în Londra.

Disputa pentru custodia lui Rocco a început în luna decembrie, după ce adolescentul a ignorat un ordin al instanţei de a se întoarce la New York, pentru a locui alături de Madonna. De atunci, fiul cântăreţei trăieşte în Londra, unde este înscris la o şcoală.

Avocaţii Madonnei nu au comentat în privinţa acordului.

În luna decembrie, un judecător a stabilit că Rocco ar trebui să se întoarcă la Madonna, dar a decis să nu emită un mandat pentru a întări ordinul, cerând cuplului să ajungă la un acord.

”A fost o perioadă foarte dificilă pentru el. Sperăm să îi punem capăt cât mai curând posibil, fără să îl expunem în continuare litigiului, insinuărilor presei şi altor astfel de lucruri”, a spus avocatul lui Rocco, Ellen Sigal.

Madonna şi Guy Ritchie s-au căsătorit în anul 2000 şi au divorţat opt ani mai târziu. Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu actorul Sean Penn, în perioada 1985 – 1989. Artista americană are patru copii: Lourdes, în vârstă de 19 ani, cu fostul ei partener de viaţă Carlos Leon, Rocco, în vârstă de 15 ani, şi David şi Mercy - ambii în vârstă de 10 ani -, pe care i-a adoptat din Malawi.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

Guy Ritchie s-a recăsătorit, în anul 2015, cu modelul britanic Jacqui Ainsley, cu care are trei copii - Rafael, născut în septembrie 2011, Rivka, născută în noiembrie 2012, şi Levi, născut în iunie 2014.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.