Madonna a anunţat că se alătură iniţiativei lui Bill Gates şi că donează 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printr-un mesaj publicat pe Instagram, cântăreaţa americană a spus că face donaţia pentru programul Therapeutics Accelerator al Bill & Melinda Gates Foundation.

Ea a împărtăşi propria experienţă legată de criza sanitară. „Trebuie să recunosc, mi-a luat un timp să accept, să procesez şi să îmi modific stilul de viaţă pentru a putea proteja viaţa familiei mele, a mea şi a celorlalţi oameni”.

Madonna, care a anulat recent o serie de concerte din turneul „Madame X”, a subliniat că oamenii trebuie să ia în serios acest coronavirus.

„Sunt atât de impresionată de munca dusă de Bill & Melinda Gates Foundation şi de efoturile Therapeutics Accelerator referitor la Covid-19 de a găsi medicamente noi sau existente care să prevină eficient sau să trateze boala”.

Contribuţia Madonnei va merge spre COVID-19 Response Fund, condus de Gates Philanthropy Partners.

Între partenerii iniţiativei se numără Wellcome, Mastercard, Guvernul Marii Britanii şi Chan Zuckerberg Initiative.

Madonna a mulţumit medicilor şi asistenţilor sanitari care îşi riscă vieţile în timpul crizei, expunându-se, şi i-a îndemnat pe oameni să rămână în case şi să nu se panicheze. „Am încredere în rasa umană că vom trece peste asta”, a concluzionat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.