Madonna, care a fost nevoită să îşi amâne turneul mondial „Celebration” din cauza problemelor de sănătate, a anunţat noi date pentru concertele sale americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La câteva săptămâni după ce a fost internată la terapie intensivă, ceea ce a obligat-o să amâne primele 41 de concerte din viitorul său turneu, cântăreaţa a dezvăluit săptămâna aceasta noile date ale turneului său.

Concertele sale americane vor începe pe 13 decembrie, în Brooklyn. Cu toate acestea, spectacolele programate pentru 22 decembrie la Nashville, 15 ianuarie la San Francisco, 18 ianuarie la Las Vegas şi 20 ianuarie la Phoenix au fost anulate din motive de programare.

„Reprogramarea acestor spectacole este prioritatea noastră”, a declarat Live Nation, organizatorul concertelor, într-un comunicat. „Madonna îşi cere scuze pentru orice neplăcere cauzată şi speră să se facă iertată în curând”.

Turneul american trebuia să înceapă pe 15 iulie la Vancouver, dar a fost anulat din cauza unei „infecţii bacteriene grave care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă”, a anunţat în iunie managerul ei, Guy Oseary.

Turneul european va începe la Londra, pe 14 octombrie, înainte de a se opri la Paris, la Accor Arena, pe 19 şi 20 noiembrie. Turneul va continua la Barcelona, Lisabona, Milano şi Berlin, înainte de a se încheia la Londra, pe 6 decembrie.

La sfârşitul lunii iulie, cântăreaţa a postat pe TikTok un videoclip în care apare dansând pe „Lucky Star”, unul dintre hiturile ei din anii 1980. „Faptul că pot să-mi mişc corpul şi să dansez din nou doar un pic mă face să mă simt cea mai norocoasă vedetă din lume”, a scris Madonna.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.