Madonna a oprit licitarea online a unor obiecte care i-au aparţinut, între care se numără scrisoarea de despărţire pe care a primit-o de la rapperul Tupac, o perie cu un fir de păr al ei, precum şi articole de lenjerie intimă pe care le-a purtat, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Associated Press, un judecător de la Curtea Supremă din Manhattan a aprobat cererea Madonnei de a împiedica licitaţia online.

”Faptul că am dobândit statut de vedetă ca rezultat al succesului în cariera mea nu îmi anulează dreptul la intimitate, inclusiv în ceea ce priveşte obiecte foarte personale. Înţeleg că ADN-ul meu poate fi extras dintr-un fir de păr. Este scandalos şi extrem de ofensiv că ADN-ul meu ar putea fi vândut la o licitaţie dedicată publicului larg”, a arătat Madonna în cererea sa. 

Potrivit documentelor depuse de Madonna în instanţă, o fostă prietenă a cântăreţei, Darlene Lutz, este responsabilă pentru punerea în vânzare a obiectelor în cadrul licitaţiei online, împotriva dorinţei artistei.

”Modanna şi armata ei de avocaţi au acţionat fără niciun temei pentru a opri temporar vânzarea obiectelor ce se află legal în proprietatea Darlenei Lutz. Suntem încrezători că vom recupera obiectele”, a spus un purtător de cuvânt pentru Darlene Lutz.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum şi două Globuri de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.