Madonna a dat startul weekendului dedicat comunităţii LGBTQ din New York cu un recital surpriză susţinut la o petrecere organizată la hotelul The Standard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa a interpretat două piese, iar prezenţa ei a fost marea surpriză a serii de joi, când a avut loc evenimentul Boom x Pride, la care au participat şi Kaytranada şi DJ-ii Honey Dijon, Misshapes şi Eli Escobar, potrivit Variety.

Madonna, care a purtat mănuşile din celebrul videoclip „Material Girl” şi un costum negru din piele cu multe curele, a cântat piesele „I Don’t Search I Find” şi „Hung Up”.

La petrecere au fost invitaţi, între alţii, Anderson Cooper, Andy Cohen, Billy Eichner, Zachary Quinto, Lance Bass, Adam Lambert, Jon Batiste şi Lady Fag.

„Să sărbătoresc Pride fără oameni ar fi fost o tragedie pentru mine”, le-a spus cântăreaţa în vârstă de 62 de ani celor przenţi. „Nu luaţi nimic de-a gata, pentru că niciodată nu ştiţi ce ne aşteaptă după colţ. Învăţaţi să vă iubiţi”, a adăugat ea.

Aflată acolo pentru a strânge donaţii în sprijinul Ali Forney Center şi Haus of US - grupuri activiste pentru drepturile LGBTQ -, Madonna a scos la licitaţie, împreună cu actorul Zachary Quinto, trei fotografii polaroid pentru 10.000, 25.000 şi 25.000 de dolari. Împreună, ei au strâns peste 100.000 de dolari, fiecare depunând o donaţie de 25.000 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.