Madonna a anulat concertul de duminică seară de la Lisabona cu 45 de minute înainte de ora la care era programat, acesta fiind al optulea show din turneul „Madame X” care nu are loc din cauza unor probleme de sănătate pe care artista le are de câteva luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa americană şi-a anunţat fanii portughezi cu 45 de minute înaintea startului concertului că nu va urca pe scenă. „Rregretăm să vă informăm că Madonna nu va putea să cânte în această seară”, a fost mesajul transmis prin e-mail celor care au cumpărat bilete online, potrivit BBC.

„Îmi pare rău că a trebuit să anulez show din seara asta, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să mă odihnesc”, a scris artista pe Instagram. 

Ea nu a oferit mai multe detalii.

În luna noiembrie, cântăreaţa în vârstă de 61 de ani a spus publicului din San Francisco că are probleme cu un ligament. Apoi ea a anulat concertele programate în Boston din cauza „durerii copleşitoare”.

Turneul de promovare a albumului „Madame X”, al 14-lea al cântăreţei, a debutat la jumătatea lunii septembrie 2019.

Madonna a început segmentul european al seriei de concerte pe 12 ianuarie, în Porto (Portugalia). Turneul cuprinde 9 concerte la Lisabona, 15 la Londra şi 12 la Paris.

Albumul „Madame X” a fost lansat în luna iunie a anului trecut. Madonna a colaborat pentru acest disc cu Maluma, Quavo (Migos), Swae Lee (Rae Sremmurd) şi cântăreaţa braziliană Anitta.

Madonna Louise Ciccone, născută pe 16 august 1958, în Bay City (Michigan), este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare. Primul album, „Madonna”, a apărut în 1983, iar acestuia i-au urmat unele ca „Like a Virgin”, „Like a Prayer”, „Erotica” şi „Ray of Light”. Discurile ai au fost vândute în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită „Regina muzicii pop”, vedeta a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum şi două Globuri de Aur.

A jucat în mai multe filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula „Evita” (1996). Madonna şi-a făcut debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care a şi scris-o, „Filth and Wisdom". Ea a mai regizat şi a fost coscenarist al „W.E" (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul „Taking Flight", bazat pe viaţa balerinei Michaela DePrince.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.