A treia ediţie a Made in RO: muzeu pop-up de publicitate şi branduri româneşti va avea loc între 3 şi 18 noiembrie, la galeria Senat (Combinatul Fondului Plastic), un spaţiu industrial reconvertit creativ pentru scena culturală din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vor fi prezentate în premieră peste 2.500 de exponate care reprezintă povestea unor branduri celebre din viaţa cotidiană din ultimul secol.

Expoziţia muzeului itinerant va putea fi vizitată zilnic, între orele 12:00 şi 20:00, iar în weekend, până la ora 21.00. Accesul va fi gratuit, cu respectarea restricţiilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

Programul evenimentul mai cuprinde conferinţe şi branding talks cu transmisiune live online, precum şi tururi ghidate şi o componentă importantă de digitalizare şi virtualizare a întregului muzeu.

Expoziţia reprezintă o călătorie în timp, o istorie vizuală a publicităţii româneşti şi a mărcilor autohtone, cuprinsă în obiecte autentice de memorabilia şi artefacte ale brandurilor emblematice, ambalaje, afişe, materiale grafice, propagandă politică, postere, machete, ziare şi reviste cu reclame, produse casnice de larg consum, cosmetice, jucării, textile, electronice şi electrocasnice, produse alimentare, clipuri TV, reclame din arhive, dar şi de propagandă politică din trecut.

Mai multe informaţii şi programul complet al evenimentului se găsesc pe site-ul oficial al muzeului, precum şi pe reţelele de socializare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.