Actriţa Lynn Cohen, bona din serialul şi filmele "Totul despre sex", a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat agentul ei pentru publicaţia americană The Wrap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născută în Kansas, Missouri, în 1933, Lynn Cohen a cunoscut succesul odată cu rolul Magdei, pe care l-a interpretat între anii 2000 şi 2010. 

Personajul ar fi trebuit să apară doar într-un singur episod, dar, apreciat de public şi de colegii de platou, a devenit unul dintre rolurile secundare cheie ale serialului şi a fost inclus şi în cele două lungmetraje lansate în 2008 şi 2010. 

"Nu e nimic la fel ca Totul despre sex", a declarat Lynn Cohen pentru Cosmopolitan în 2018. "Nu am jucat niciodată într-un alt serial în care să găsesc un vibrator. Dar sunt mereu gata să-l găsesc pe altul", a glumit ea. 

Lynn Cohen a jucat în zeci de filme, seriale şi piese de teatru. A apărut în "Munich" (2005), de Steven Spielberg, unde era premierul israelian Golda Meir. A mai fost distribuită în blockbusterul "Hunger Games". În seriale, ea a mai apărut "Master of None", "Lege şi ordine" şi "Mrs. Maisel".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.