Lungmetrajul „Minecraft”, inspirat de jocul video omonim, care va spune povestea unei adolescente şi a prietenilor ei, va fi lansat pe 4 martie 2022, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi scris şi regizat de Peter Sollett, cunoscut pentru „Nick & Norah’s Infinite Playlist”. Filmul va fi realizat de Mojang în parteneriat cu Warner Bros.

Mai multe detalii vor fi anunţate în curând.

„Având în vedere că suntem realizatori de jocuri, în primul rând, să facem un film va fi ceva nou şi încântător. Şi pentru că filmul va trebui să fie diferit de joc, un lucru va fi neschimbat. Vrem să facem filmul - aşa cum facem jocul - pentru voi. Suntem inspiraţi de nenumărate lucruri, dar nu atât de multe precum lucrurile incredibile pe care le creează comunitatea noastră în fiecare zi”.

„Minecraft” continuă să fie o platformă populară, de succes, a Mojang. De fapt, 2018 a fost cel mai de succes an de până acum pentru versiunile mobile ale jocului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.