Lungmetrajul ”Dunkirk”, de Christopher Nolan, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, după ce a încasat, în al doilea weekend de la lansare, de 405.325 de lei şi a fost vizionat de 19.430 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţie fac parte Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead şi Harry Styles, membru al trupei One Direction. Povestea peliculei are loc în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, când trupele britanice şi ale aliaţilor sunt înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat, potrivit cinemagia.ro.

Filmul ”Planeta Maimuţelor: Războiul/ War for the Planet of the Apes”, cel de-al treilea al francizei, regizat de Matt Reeves, a urcat pe locul al doilea în topul românesc, după ce a generat încasări de 299.163 de lei şi a fost vizionat de 12.572 de spectatori. Din distribuţia lungmetrajului fac parte Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer şi Woody Harrelson.

Producţia SF ”Valerian şi oraşul celor o mie de planete/ Valerian and the City of a Thousand Planets”, regizată de Luc Besson, cu actorii Cara Delevingne şi Dane DeHaan în distribuţie, se află pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 275.761 de lei şi 11.796 de spectatori.

Animaţia ”Sunt un mic ticălos 3/ Despicable Me 3” a urcat în clasament până pe locul al patrulea, după ce a înregistrat încasări de 243.973 de lei şi 12.436 de spectatori.

Thrillerul horror ”Amityville: Trezirea la viaţă/ Amityville: The Awakening”, regizat de Franck Khalfoun, a debutat pe locul al cincilea în clasament, cu încasări de 222.229 de lei şi 11.874 de spectatori.

”Spider-Man: Întoarcerea acasă/ Spider-Man: Homecoming”, regizat de John Watts, ocupă poziţia a şasea în box office-ul românesc, cu încasări de 176.711 de lei şi 8.669 de spectatori.

Comedia ”Operaţiunea «Cazinoul»/ The House”, cu Will Ferrell, Allison Tolman şi Amy Poehler în distribuţie, se află pe locul al şaptelea, cu încasări de 76.961 de lei şi 3.718 de spectatori.

Filmul de acţiune ”Baby Driver”, regizat de Edgar Wright, cu Ansel Elgort în rol principal, Jamie Foxx şi Kevin Spacey în distribuţie, a coborât până pe locul al optulea în top, după ce a încasat 74.074 de lei şi a fost vizionat de 3.552 de spectatori.

Animaţia ”Fantastica aventură din Oz/ Fantastic Journey to Oz”, regizată de Vladimir Toropchin, s-a menţinut pe locul al nouălea în box office-ul românesc, după ce a generat încasări de 59.184 lei şi a fost vizionată de 3.205 de spectatori.

Filmul de animaţie ”Maşini 3/ Cars 3”, produs de Disney-Pixar, s-a menţinut pe poziţia a zecea în top, cu încasări de 56.574 de lei, în al şaptelea weekend de la lansare. În filmul regizat de Brian Fee, personajul Fulger McQueen, un veteran al sportului, luptă să revină în mijlocul cursei şi are de înfruntat ambiţia unei tinere generaţii de piloţi mult mai rapizi şi siguri pe ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.