Controversatul film „DAU. Natasha”, premiat cu Ursul de Argint la Berlinala 2020, va fi lansat miercuri în România pe platforma TIFF Unlimited.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Ilya Khrzhanovskiy şi Jekaterina Oertel are în centru o femeie responsabilă de cantina unui institut de cercetare secret din Rusia sovietică a anilor 1950. În timpul unei petreceri, Natasha îl cunoaşte pe un cercetător francez care e invitat la institut. A doua zi, viaţa ei ia o turnură dramatică atunci când e chemată la KGB.

Lungmetrajul a avut premiera mondială la Berlinala din 2020, iar directorul de imagine Jürgen Jürges a fost premiat cu Ursul de Argint pentru contribuţia artistică extraordinară.

„DAU. Natasha” va fi disponibil pe unlimited.tiff.ro în sistem pay-per-view, cu un bilet digital care costă 15 lei şi care este valabil 72 de ore. Filmul nu este recomandat minorilor.

Tot pe TIFF Unlimited, din 21 aprilie, va fi lansată miniseria „DAU. Degeneration”, parte a aceluiaşi proiect, un experiment social şi artistic care îmbină filmul cu ştiinţa, performance-ul, spiritualitatea, literatura şi arhitectura. 

TIFF Unlimited este platforma de streaming a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, disponibilă online şi în aplicaţiile iOS şi Android (mobile şi TV), cu un catalog de filme independente, premiate, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.