Lungmetrajul animat „Hotel Transylvania: Transformania” va fi lansat online, având în vedere că Sony Pictures Animation şi Amazon sunt aproape de a încheia un acord în valoare de peste 100 de milioane de dolari pentru ca filmul să fie disponibil pe Amazon Prime Video la nivel global, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele trei filme „Hotel Transylvania”, franciză a Sony lansată în 2012, au generat încasări de peste 1,3 miliarde de dolari din vânzarea de bilete de cinema.

Însă, din cauza pandemiei, lansarea în cinematografe a filmelor este greu de susţinut, având în vedere că, pentru moment, copiii cu vârste sub 12 ani nu sunt vaccinaţi.

Mai multe surse au confirmat că, la începutul lunii august, Sony a început să analizeze alternativa de lansare a celui de-al patrulea lungmetraj din franciză, programat să aibă premiera pe 1 octombrie.

Sony va reţine drepturile din home entertainment, televiziune liniară şi difuzarea în China, potrivit unei surse apropiate acordului.

Anunţat ca fiind ultimul capitol din „Hotel Transylvania”, noul film, „Transformania”, este regizat de Derek Drymon şi Jennifer Kluska după un scenariu scris de Amos Vernon şi Nunzio Randazzo.

Brian Hull şi Brad Abrell îşi împrumută vocile pentru personajele Dracula şi Frankenstein, înlocuindu-i pe Adam Sandler şi Kevin James.

Din distribuţie fac parte Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Steve Buscemi, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Molly Shannon, Keegan-Michael Key şi Fran Drescher.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.