Lungmetrajele „Spencer”, cu actriţa americană Kristen Stewart în rolul prinţesei Diana, şi „Spider-Man: No Way Home”, cu Tom Holland, Zendaya şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, se numără între premierele weekendului în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Spencer”, regizat de Pablo Larrain - cunoscut pentru „Jackie” - şi scris de Steven Knight, creatorul „Peaky Blinders”, se axează pe un weekend din viaţa prinţesei Diana, când a petrecut vacanţa de Crăciun cu familia regală pe proprietatea de la Sandringham, în Norfolk, şi a decis să renunţe la căsătoria cu prinţul Charles.

Rolul prinţului Charles este jucat de actorul englez Jack Farthing, iar din distribuţie fac parte Olga Hellsing, în rolul Sarah, ducesa de York, şi Niklas Kohrt, în rolul prinţului Andrew, dar şi Timothy Spall, Sally Hawkins şi Sean Harris.

În noul film „Spider-Man”, personajul principal Peter Parker se confruntă cu cel mai brutal inamic de până acum - trecutul. Intriga este ţesută pe mai multe planuri, iar Spider-Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare. Este vorba despre Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe). În cea mai recentă continuare „Spider-Man”, identitatea reală a lui Parker a fost dezvăluită în ultimele momente ale filmului. Acum, viaţa lui este marcată de haos.

Cumberbatch este Doctor Strange, căruia Parker îi cere ajutorul. Zendaya îşi reia rolul MJ, Jacob Batalon revine ca Ned Leeds, Marisa Tomei - ca mătuşa May, Benedict Wong - ca Wong şi Jon Favreau - ca Happy Hogan. Lungmetrajul, al treilea cu Holland în prim-plan, este regizat de Jon Watts.

Un alt film care are premiera vineri în cinematografele româneşti este comedia romantică „Te urăsc, te iubesc/ The Hating Game”, regizată de Peter Hutchings.

Lucy Hale şi Austin Stowell joacă rolurile principale. Dorind să atingă succesul profesional fără a face compromisuri, Lucy porneşte o luptă împotriva glacialului şi eficientului ei rival Joshua. Situaţia devine complicată pe măsură ce ea se simte tot mai atrasă de el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.