Los Locos, Toni Esposito, Sonia Mosca, AlenClay David & Nelu Nicoară vor susţine un concert în inima Ardealului, pe 9 iunie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, începând cu ora 19.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„El Meneaito”, „Macarena”, „El tic, tic, tac” sau „Kalimba de Luna” sunt câteva dintre melodiile pe care le vor asculta spectatorii de la Cluj-Napoca. 

Biletele pentru spectacolul programat pe 9 iunie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, sunt disponibile online pe Entertix.ro, Myticket.ro şi Eventim.ro. De asemenea, biletele mai pot fi procurate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor, sau din librăriile Cărtureşti.   

Los Locos - duo-ul italian de muzică latino americană care a făcut furori în întreaga lume în periada anilor 2000, este alcătuit din Roberto Boribello (Borillo) şi Paolo Franchetto. Sunt interpreţii şi protagoniştii hit-urilor pop „El Meneaito”, „Macarena”, „Mueve la colita” sau „La Vuleta”, care, prin show-urile explozive, au demonstrat de fiecare dată că distracţia maximă şi bucuria de a fi împreună sunt garantate.

Toni Esposito - artistul a cărui muzică este inspirată din sunete preluate din diferite ţări ale lumii, amestecate cu ritmuri tribale şi melodii tipice muzicii napolitane, şi-a anunţat prezenţa la show-ul din Cluj. Originalitatea abordării sale muzicale se regăseşte în inventarea unor instrumente unice, precum Tamborderul, sunetul onomatopeic al uneia dintre cele mai cunoscute piese ale sale „Kalimba de Luna” , preluat de Boney M. şi lansat la scurt timp, printr-un cover în limba engleză. La sfârşitul anului 1985 a primit „Record Critics Award” pentru melodia „Kalimba de Luna” cu care a înregistrat vânzări de peste 5 milioane de exemplare, obţinând de asemenea, şi prestigiosul premiu „Gold Record” în Venezuela/Benelux.

Cântecele sale au fost „reinterpretate” de mulţi dintre cei mai importanţi artişti ai anilor '70. A compus apoi, în 1990, melodia pentru programul de televiziune „Serata Mondiale”, dedicată Cupei Mondiale, iar din nou, în 1992, melodia pentru Colombiadi, sau „Columbus Games. În 1997 Tony Esposito este singurul italian invitat să cânte la „Festivalul Tineretului” din Havana, Cuba. În acelaşi an, în august, Tony Esposito a fost singurul artist italian invitat să participe la „Rock la Rio", alături de legendarul Gilberto Gil, la Rio De Janeiro. În anul următor, apoi, a fost invitat la Sambodromo din Rio de Janeiro, în seara finală a celui mai important carnaval din lume.

Sonia Mosca - finalista ediţiei X-Factor 2020, din echipa Deliei, a cucerit juraţii şi publicul de la primele acorduri. Pe parcursul sezonului cu numărul 9 al show-ului X-Factor, a avut o serie de momente impresionante. Sonia Mosca s-a născut la Castellammare di Stabia (NA) Italia şi a făcut primii paşi „muzicali” la vârsta de 3 ani datorită părinţilor, aceştia fiind şi ei muzicieni. Whitney Houston şi Stevie Wonder au devenit pentru ea principalA referinţă artistică, dovadă în acest sens sunt înregistrările unor piese precum: „My Heart will go on” şi „I will always love you”, înregistrate în studioul tatălui la numai 4 ani. La vârsta de 7 ani a început să studieze pianul clasic şi mai târziu actorie şi dicţie. Este prezentă pe marile scene din Europa, cucerind audienţa din Manchester, Liverpool, Sofia, New York şi Long Island, iar acum va urca pe scena din Cluj-Napoca.

AlenClay David & Nelu Nicoară au descoperit împreună o nouă cale spre inimile publicului vor oferi un moment concertistic de excepţie. AlenClay David este unul dintre cei mai interesanţi muzicieni pop din zona Bistriţei care emoţionat publicul de la „Românii au talent“ cu interpretarea unui cântec dedicat soţiei sale. Alen cântă de la şapte ani şi a moştenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său care a fost un saxofonist foarte apreciat în sfera muzicii jazz. Alături de Nelu Nicoară unul din cei mai populari solişti ai Clujului, vor cânta pe 9 iunie cu un duet pian - voce.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.