Lori Loughlin revine la actorie după ce a ispăşit aproximativ două luni de închisoare în urma condamnării în dosarul „Varsity Blues” privind admiterile la universităţi americane de elită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea va avea un rol episodic în sezonul secund al „When Hope Calls”, potrivit Variety.

Loughlin îşi va relua rolul Abigail Stanton, pe care l-a interpretat iniţial în „When Calls the Heart” (Hallmark Channel).

„When Hope Calls” este un spinoff al acelui serial. Primul sezon a fost difuzat de Hallmark Movies Now şi Hallmark Channel, dar producţia a fost mutată la GAC Family pentru sezonul doi.

Lori Loughlin a jucat în „When Calls the Heart” din 2014 până în 2019, când a fost arestată pentru implicarea în scandalul numit de FBI „Varsity Blues”. Pentru acest serial fusese comandat al şaselea sezon, însă, după arestare, scenele cu ea au fost eliminate şi a fost nevoită să părăsească show-ul.

Actriţa, care se află acum într-o perioadă de doi ani de eliberare sub supraveghere, apare în premiera sezonului secund din „When Hope Calls”, care va fi difuzată pe 18 decembrie.

„When Hope Calls”, a cărui acţiune se petrece în vestul Canadei, a fost creat de Alfonso H. Moreno, care este şi producător executiv. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.