Cântăreaţa neozeelandeză Lorde le-a cerut scuze fanilor ei, după ce a fost criticată pe reţelele de socializare pentru o gafă pe care a făcut-o pe Instagram, referitoare la Whitney Houston, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lorde a publicat o fotografie cu o cadă de baie, însoţită de mesajul: „And iiii will always love you”, prin care a făcut referire la un vers al melodiei lui Dolly Parton, „I Will Always Love You", care a devenit mai târziu un hit, în interpretarea lui Whitney Houston.

Cântăreaţa a şters fotografia şi mesajul şi le-a cerut scuze fanilor printr-un alt mesaj publicat pe Instagram, după ce a fost criticată pe reţelele de socializare pentru lipsa ei de inspiraţie. 

„A fost o alegere extrem de nefericită. Îmi pare foarte rău dacă am insultat pe cineva – Nu m-am gândit, eram doar entuziasmată să fac o baie. Am fost imbecilă. O iubesc pe Whitney pentru totdeauna. Scuze”, a scris artista.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani, după ce s-a înecat într-o cadă. Fiica ei, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconştientă într-o cadă, în circumstanţe similare, în ianuarie 2015. Ea a murit la şase luni mai târziu, la vârsta de 22 de ani.

Născută pe 7 noiembrie 1996, Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, cunoscută cu numele de scenă Lorde, este o cantautoare neozeelandeză. A debutat în 2013, cu single-ul „Royals”, care a devenit un hit, şi albumul de studio „Pure Heroine”, care a fost pe locul al treilea în topul Billboard 200.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.