Evenimentul „Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” al trupei Metallica va fi transmis în direct din California, sâmbată, începând cu miezul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul va fi primul eveniment pay-per-view al trupei, iar sumele strânse vor merge către fundaţia caritabilă All Within My Hands, fondată de membrii grupului pentru a-i ajuta pe cei nevoiaşi.

Concertul poate fi urmărit doar în baza unui bilet, al cărui preţ porneşte de la 14,99 de dolari şi care garantează vizionarea lui oricând, timp de 48 de ore.

De asemenea, fanii pot participa la licitaţia organizată de trupă, la care pot achiziţiona obiecte promoţionale şi de arhivă cu semnăturile muzicienilor. Licitaţia este deschisă până pe 20 noiembrie.

Concertul va fi al doilea show acustic de acest gen organizat de Metallica cu scopul strângerii de fonduri pentru fundaţia non-profit All Withing My Hands. În 2020, AWMH a donat deja 645.000 de dolari către fonduri care îi ajută pe cei afectaţi de COVID-19, precum şi pentru organizaţii caritabile care îi spijină pe cei din industria divertismentului şi a ospitalităţii care şi-au pierdut locurile de muncă în contextul pandemiei.

În 2019, Metallica a concertat la Bucureşti, parte din „World Wired Tour”, şi a donat 250.000 de euro, bani obţinuţi din vânzarea biletelor, Asociaţiei Dăruieste Viaţă pentru construirea primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.