Cântăreaţa Lisa, de la Blackpink, îşi va face debutul ca actriţă în cel de-al treilea sezon al serialului american de succes „The White Lotus”, devenind astfel a doua membră a popularului grup de fete K-pop sud-coreean care va apărea într-un serial HBO, a anunţat luni Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe numele ei complet, Lalisa Manobal, ea se alătură unei distribuţii anunţate anterior, care îi include pe Parker Posey, Jason Isaacs, Leslie Bibb, Michelle Monaghan şi pe Natasha Rothwell, nominalizată la premiile Emmy pentru rolul maseuzei de hotel Belinda din primul sezon. Rolul lui Manobal în serialul care se concentrează pe intrigi în staţiuni exotice, nu a fost dezvăluit.

Al treilea sezon din „The White Lotus” va începe producţia în Koh Samui, Phuket şi Bangkok, Thailanda, în luna februarie. În timp ce detaliile exacte ale intrigii sunt încă necunoscute, creatorul, scenaristul şi regizorul serialului, Mike White, a sugerat anterior că cel de-al treilea sezon ar putea fi „o privire satirică şi amuzantă asupra morţii şi asupra religiei şi spiritualităţii orientale”.

Toate cele patru membre ale trupei Blackpink şi-au reînnoit contractele cu YG Entertainment Inc. din Coreea de Sud, a anunţat casa de discuri în decembrie, ceea ce a dus la creşterea acţiunilor companiei cu aproape o treime.

Jennie, colega de trupă a Lisei, a apărut în drama HBO „The Idol” în 2023, sub pseudonimul Jennie Ruby Jane.

Blackpink a stabilit un record Guinness la începutul acestui an pentru că are cel mai vizionat canal muzical de pe YouTube, având peste 90 de milioane de abonaţi.

Primul sezon al serialului „The White Lotus” a avut loc în Hawaii, obţinând 20 de nominalizări la premiile Emmy şi 10 victorii. Al doilea sezon, care a avut loc în Sicilia, a primit 23 de nominalizări la Emmy şi a câştigat cinci, inclusiv una pentru cea mai bună distribuţie şi una pentru favorita fanilor, Jennifer Coolidge.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.