Lisa Loring, care a interpretat-o pe tânăra Wednesday Addams în „The Addams Family” din 1964 până în 1966 şi a apărut şi în „As the World Turns”, a murit sâmbătă în urma unui accident vascular cerebral, a confirmat fiica ei Vanessa Foumberg. Actriţa avea 64 de ani, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loring s-a născut în Insulele Marshall. Părinţii ei au lucrat în Marină şi a locuit în Hawaii înainte de a veni în Los Angeles cu mama ei. A început să lucreze la vârsta de 3 ani şi apoi a fost distribuită într-un episod din „Dr. Kildare".

După ce „Familia Addams” şi-a încheiat ciclul de două sezoane, Loring s-a alăturat sitcom-ului lui Phyllis Diller „The Pruitts of Southampton”.

A apărut în seriale precum „The Girl From U.N.C.L.E.”, „Fantasy Island” şi „Barnaby Jones”, apoi şi-a asigurat un rol în „As the World Turns” din 1980 până în 1983.

Mai târziu, în anii 1980, a avut roluri în filme precum „Savage Harbor” şi „Blood Frenzy” şi a lucrat ca make-up artist la filme pentru adulţi sub numele de „Maxine Factor”.

Ea are două fiice, Marianne şi Vanessa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.