Grupul Linkin Park a anunţat că va lansa pe 15 decembrie „One More Light Live”, un album înregistrat în timpul ultimului turneu susţinut împreună cu solistul Chester Bennington, membru fondator al trupei, care s-a sinucis pe 20 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat online, se arată: „Dedicăm acest album live fratelui nostru Chester, care şi-a pus sufletul în «One More Light». Concertele pe care le-am făcut în prima parte a verii 2017 au fost extraordinare. Chester ne-a împărtăşit că a simţit că acesta a fost cel mai bun turneu pe care l-am făcut vreodată... Dedicarea lui în a aduce la viaţă aceste cântece a fost triumfantă. Vouă, celor care aţi fost la concertele din acest turneu, vă mulţumim. Pentru cei care nu au putut ajunge, sperăm ca acest album live va oferi o idee despre cât de deosebite au fost aceste concerte pentru noi şase”.

Trupa rock Linkin Park a fost fondată în 1996, în California. A cunosuct succesul odată cu albumul de debut, „Hybrid Theory”, lansat în 2000. Materialul de studio a fost urmat de alte şase discuri, cel mai recent apărut fiind „One More Light”, lansat anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.