Actorii Lindsay Lohan şi Mickey Rourke vor juca împreună în thrillerul horror „Cursed”, regizat de Steven R. Monroe, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cursed” spune povestea unui psihiatru renumit, David Elder (Rourke), care face echipă cu detectivul de poliţie Mary Branigan (Lohan) pentru a opri un pacient cu probleme mintale să ucidă cinci oameni pe care îi ţine ostatici într-o casă.

Scenariul este scris de Ian Holt. Filmul va fi produs de Angel Oak Films şi Alt House Productions.

Lindsay Lohan, în vârstă de 33 de ani, a jucat în serialul „Another World” şi în filme ca „The Parent Trap”, „Mean Girls”, „Bobby”, „Freaky Friday”, „A Prairie Home Companion” şi „Georgia Rule”.

Mickey Rourke, în vârstă de 67 de ani, este cunoscut pentru roluri din filme precum „9 1/2 Weeks”, „Angel Heart”, „Barfly”, „Johnny Handsome”, „Sin City”, „Iron Man 2” şi „The Wrestler”, pentru care a fost nominalizat la Oscar în 2009 şi care i-a adus un Glob de Aur şi un premiul BAFTA în acelaşi an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.