Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Christy Turlington, cele patru top-modele staruri în anii '90, vor fi subiect într-un serial documentar pentru Apple TV+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numit "The Supermodels", programul va urmări ascensiunea lor la New York la sfârşitul ailor 1980 şi succesul mondial din deceniul următor. 

Potrivit Variety, "The Supermodels" a fost realizat de Barbara Kopple, documentarist care are în palmares două premii Oscar: primul pentru "Harlan County, U.S.A." (1976) şi al doilea pentru "American Dream" (1990).

Serialul va fi produs de Imagine Documentaries, societatea lui Brian Grazer şi Ron Howard. Nicio dată de difuzare nu a fost anunţată încă.

Cele patru manechine au anunţat lansarea acestui serial documentar publicând o fotografie pe Instagram. 

"Putem în sfârşit să spunem povestea noastră în colaborare cu o echipă strălucită de la Imagine şi sub îndrumarea Barbarei Kopple este la fel de incitant pentru noi cât sperăm să fie pentru telespectatori", a scris Linda Evangelista. "Mi-ar plăcea ca oamenii să vadă asta nu doar ca pe o celebrare a poveştilor noastre personale, cât mai ales a puterii prieteniei, a visurilor şi a perseverenţei". 

Prietene, cele patru top-modele s-au reunit adesea pentru a lucra împreună. Ele au apărut pe coperta din ianuarie 1990 a revistei Vogue din Marea Britanie, alături de o altă colegă, Tatjana Patitz. Văzând această fotografie emblematică, realizată de Peter Lindbergh, George Michael a avut ideea de a le reuni în videoclipul cântecului "Freedom! 90", realizat de David Fincher. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.