Maynard James Keenan, liderul trupelor Tool şi Puscifer, a dezvăluit că a contractat noul coronavirus de două ori anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În octombrie 2020, solistul şi liderul trupei Tool a povestit că a fost diagnosticat în luna februarie cu Covid-19 şi spunea atunci că plămânii îi sunt încă „distruşi” în urma bolii.

Săptămâna aceasta, la show-ul Apple Music Hits al lui George Stroumboulopoulos, Keenan a declarat că a fost diagnosticat cu Covid-19 la jumătatea lunii noiembrie şi că a fost nevoit să meargă la spital în luna decembrie.

„Nu ştiu dacă am spus ceva online, dar l-am avut de două ori. Urât, urât. Nu puteam respira, nu puteam să leg două cuvinte fără să tuşesc”, a spus el, citează Variety.

Keenan a mai afirmat că a decis să nu rămână în spital, ci să urmeze tratamentul acasă, pentru că nu era niciun ventilator disponibil.

„Progresa cumva în pneumonie. Dacă aş fi stat în spital, mi-au spus «OK, te putem ţine aici, dar te baţi cu alţi 12 oameni pentru un pat şi un ventilator pe care nu îl avem»”, a relatat el.

Keenan a participat la show pentru a discuta recentul album Puscifer, „Existential Reckoning”, un alt proiect muzical al său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.