Danny O’Reilly, liderul trupei irlandeze The Coronas, aflată în turneu în Dubai, a declarat pentru NME că, în prezent, în plină criză provocată de COVID-19, este nefericit pentru membrii grupului că poartă acest nume. Mai mult, le-a fost sugerat că ar putea întreprinde un turneu cu trupa The Vaccines.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numeroase concerte şi turnee din lume au fost amânate sau anulate din cauza răspândirii bolii provocate de coronavirusul depistat la finalul anului trecut în China.

O’Reilly, la rândul lui, a povestit că autorităţile din Dubai au luat diverse măsuri de precauţie, inclusiv în hoteluri. „Multe concerte mari au fost anulate, dar al nostru este mai mic, într-o sală pentru 600 - 700 de oameni”.

„Lucrurile stau diferit în Irlanda, unde vrem să ne întoarcem luni. Nimeni nu poate prezice ce se va întâmpla. Toată lumea trăieşte zi după zi. Este neplăcut pentru noi să avem un nume de trupă aşa de nefericit. Face ca lucrurile să fie şi mai ciudate”.

Trupa, al cărui album „True Love Waits” este programat să fie lansat în mai, a fost şi ea afectată de anulări. „Suntem 99% siguri că trebuie să anulăm viitorul turneu american (programat în aprilie, n.r.). Este posibil să fie nevoie să amânăm concertul de la Shepherds Bush Empire din mai. Mulţi o duc mai rău decât noi”. 

Membrii formaţiei nu au de gând să îşi schimbe numele în vreun fel din cauza situaţiei actuale. „Am lansat cinci album şi asta este o boală nouă. Dacă eram o trupă nouă, aş fi spus «sigur». Nu am luat în considerare rebranduirea”.

Ei au încercat să vadă şi partea amuzantă a lucrurilor. „Cineva ne-a spus că ar trebui să facem un turneu comun cu The Vaccines. Twitter-ul a luat-o razna şi i-am întrebat pe cei de la Corona, berea, ce planuri au. (...) Uneori, când lucruri serioase ca acesta se întâmplă, este bine să le priveşti dintr-un unghi mai relaxat. Toată lumea este în pericol, dar tot ce putem face este să râdem de numele nostru, pentru că nu este ideal”, a mai spus O’Reilly.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.