Liderul trupei Duran Duran, Simon Le Bon, a fost acuzat de o femeie de hărţuire sexuală, învinuire nagată de artist şi catalogată ca fiind „pur şi simplu neadevărată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shereen Hariri a scris pe Facebook că solistul a hărţuit-o în timpul unei sesiuni de autografe la magazinul de discuri unde lucra în 1995. Ea susţine că nu doreşte să primească despăgubiri, ci doar să îşi ceară scuze.

Acum în vârstă de 47 de ani, Hariri, care lucrează ca terapeut în Los Angeles, a afirmat că s-a temut de consecinţe, în cazul în care l-ar fi înfruntat pe artist după incident.

În replică, Le Bon a publicat un mesaj pe pagina de Facebook a trupei Duran Duran: „Comportamentul de care mă acuză domnişoara Hariri ar fi fost la fel de inacceptabil pentru mine cum este şi astăzi. Iar acuzaţiile sunt pur şi simplu neadevărate. Când m-a contactat legat de acest incident în urmă cu câteva luni, i-am propus să ne întâlnim personal pentru a putea să lămurim situaţia. În schimb, ea a alaes să facă totul public”.

„Am fost mereu un om care şi-a recunoscut greşelile şi mi-am cerut scuze pentru ele. Dar nu pot să mă scuz pentru ceva ce nu am făcut”, a adăugat el.

Grupul britanic Duran Duran, exponent al curentului muzical new wave/ synthpop, a fost înfiinţat în Birmingham în 1978. Într-o carieră prestigioasă, marcată de 14 single-uri în topul britanic şi 21 de single-uri în Billboard Hot 100, grupul britanic a lansat 14 albume de studio, care au fost vândute în peste 70 milioane de copii pe plan mondial. Trupa Duran Duran a câştigat de-a lungul anilor numeroase premii, inclusiv două premii Grammy, două trofee Brit Awards, un MTV Video Music Award, şi a fost recompensată cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.