Actorul Liam Neeson a făcut o vizită surpriză într-un restaurant din oraşul canadian Vancouver care a anunţat că îi oferă starului hollywoodian posibilitatea de a mânca oricând sandvişuri în acest stabiliment fără să plătească, în cadrul ”unei oferte pe viaţă”, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajaţii restaurantului Big Star Sandwich Company din Vancouver au lansat această ofertă inedită după ce au aflat că starul de cinema filmează câteva scene în apropiere, la foarte mică distanţă de ei, pentru următorul lungmetraj în care a fost distribuit.

Oferta de sandvişuri gratuite pentru Liam Neeson (Foto: Facebook/ Big Star Sandwich Co)
Oferta de sandvişuri gratuite pentru Liam Neeson (Foto: Facebook/ Big Star Sandwich Co)

Ei au dezvăluit presei locale că au fost luaţi prin surprindere atunci când Liam Neeson s-a prezentat în restaurant pentru a colecta ”premiul”.

Actorul a folosit o replică din unul dintre cele mai cunoscute filme ale sale, ”Taken”, pentru a-şi ridica sandvişurile gratuite.

Potrivit TMZ.com, Liam Neeson, utilizând celebra sa voce puternică şi intimidantă, a spus: ”Unde e sandvişul meu gratuit?”. 

Actorul s-a limitat la acea replică şi nu a adaptat, din fericire, o altă frază celebră din repertoriul său - ”Te voi găsi şi te voi mânca” -, au dezvăluit, amuzaţi, angajaţii restaurantului Big Star Sandwich Company.

Din cauza programului de lucru foarte aglomerat, Liam Neeson nu a putut să rămână în restaurant pentru a-şi mânca ”premiul”, însă a acceptat să se pozeze alături de doi dintre angajaţii stabilimentului.

Liam Neeson s-a născut pe 7 iunie 1952, în Ballymena, comitatul Antrim, Irlanda de Nord. Este actor de teatru şi film, cunoscut pentru roluri din pelicule ca ”Lista lui Schindler” (1993), pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar, ”Michael Collins” (1996), ”Kinsey” (2004) şi ”Batman Begins” (2006). Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur şi o dată la premiile BAFTA. În ultimii ani, s-a specializat în filme de acţiune, precum cele care alcătuiesc franciza ”Taken”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.