Liam Gallagher, Snow Patrol şi Duran Duran sunt anunţaţi drept capete de afiş la festivalul Isle of Wight, care a fost mutat în luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat remis News.ro, ediţia din 2020 reprogramată iniţial pentru luna iunie a acestui an va avea loc între 16 şi 19 septembrie.

Organizatorii au precizat că vor urmări cu atenţie ce se va întâmpla vara aceasta în cazul evenimentelor, iar capacitatea festivalului a fost redusă la 50.000 de oameni.

Pe scenele festivalului vor mai cânta David Guetta, James, Tom Jones şi The Script.

Majoritatea evenimentelor reprogramate pentru 2021 în Marea Britanie au fost deja anulate sau amânate, iar Isle of Wight, Camp Bestival din Dorset şi Creamfields în Cheshire se numără printre puţinele care au pus bilete în vânzare, scrie BBC.

Festivalul Isle of Wight a avut loc prima dată în 1968. Evenimentul a fost anulat după haosul de la ediţia din 1970 care a adunat circa 600.000 de oameni. A fost reluat, în Newport, în 2002.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.