Muzicianul britanic Liam Gallagher va fi primul artist care va primi trofeul Rock Icon la gala MTV Europe Music Awards.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gallagher, nominalizat la categoria „Best Rock”, va primi distincţia la gala ce va avea loc pe 3 noiembrie, la Sevilia.

Artistul este aşteptat să cânte pe scena galei o piesă din repertoriul său şi una Oasis.

Liam Gallagher a devenit cunoscut la nivel internaţional ca solist al trupei Oasis. După destrămarea grupului, în 2009, Liam Gallagher a fondat Beady Eye, care a fost activ până în 2014. A început apoi cariera solo, susţinând concerte la unele dintre cele mai importante festivaluri internaţionale, precum Rock am Ring, Pinkpop, EXIT şi Lollapalooza (SUA). Primul său album solo, „As You Were”, lansat în 2017, s-a dovedit un succes, ajungând în primele poziţii ale topului de gen din Marea Britanie. Anul acesta, în septembrie, a lansat al doilea material de studio solo, „Why Me? Why Not”.

Halsey, Rosalía, Becky G şi Akon se numără între artiştii care vor cânta la MTV Europe Music Awards, eveniment care va fi transmis live în aproximativ 180 de ţări.

Cântăreaţa americană Ariana Grande a primit cele mai multe nominalizări pentru gala MTV Europe Music Awards. Grande a primit şapte selecţii, fiind urmată de Shawn Mendes, Lil Nas X şi Billie Eilish, fiecare cu câte şase nominalizări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.