Actorul Leonardo DiCaprio este luat în considerare pentru a juca rolul principal în versiunea engleză a filmului „Another Round/ Druk”, care a fost recompensat cu Oscarul pentru „cel mai bun lungmetraj internaţional” la gala de duminică, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drama daneză cu accente comice, despre patru profesori prieteni care decid să facă un experiment ce implică alcoolul, va avea o versiune în limba engleză.

DiCaprio este în cărţi pentru rolul pe care Mads Mikkelsen îl joacă în lungmetrajul original, însă momentan nu a fost încheiat un acord.

Compania lui de producţie, Appian Way, a cumpărat drepturile după o licitaţie la care ar fi participat şi compania lui Jake Gyllenhaal, Nine Stories, precum şi Elizabeth Banks.

Thomas Vinterberg, care a fost nominalizat la Oscar şi pentru regia acestui film, va fi producător executiv al remake-ului, împreună cu Sisse Graum Jørgensen şi Kasper Dissing.

Vinterberg, care a scris scenariul „Another Round” cu Tobias Lindholm, nu va regiza şi nici nu va semna povestea versiunii în engleză.

Proiectul va fi finanţat de Endeavor Content şi Makeready.

„Another Round”, marele câştigător al premiilor Academiei Europene de Film, în 2020, porneşte de la teoria conform căreia menţinerea unei mici cantităţi de alcool în sânge deschide mintea spre lumea din jurul nostru, reducând problemele şi sporind creativitatea. Alături de Mikkelsen, în filmul original joacă actorii danezi Thomas Bo Larsen, Magnus Millang şi Lars Ranthe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.