"Colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne in inimile noastre pentru totdeauna", a anunţat Adrian Ordean pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Drum lin, tata! Te iubesc!", a scris fiul lui Leo Iorga, Edy, pe Facebook. 

Vestea a fost anunţată şi de trupa Iris: "Ne va fi dor de tine, luptătorule, de vocea ta, de voinţa ta, de căldura ta... de tot. Drum lin, Leo Iorga!". 

Adi Bărar de la Cargo a scris: "Drum lin!"

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie. Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte.

Dragostea familiei şi a fanilor l-au determinat să meargă mai departe. Pentru că Leo vrea să cânte, trăieşte pentru şi prin muzică: "Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt", spunea el. 

Leo Iorga a avut o carieră de peste 40 de ani, făcând parte din trupele Cargo, Compact B, Pacifica, Schimbul 3, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean. Vocea sa se identifică cu piesa "După ani şi ani", "Singur în noapte", "Să te gândeşti la mine", "Trenul pierdut" şi "Cine eşti tu oare?". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.