Leluţ Vasilescu, toboşar al formaţiei Compact, a murit vineri la vârsta de 67 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeaşi cameră, am cântat mii de spectacole împreună...acum simt un gol in suflet, dar sunt liniştit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten Leluţ Vasilescu, drum bun!”, este mesajul lui Adrian Ordean, publicat şi pe pagina de Facebook Compact B. 

Leluţ Vasilescu s-a alăturat în 1981 formaţiei Compact şi a cântat cu aceasta până în 2017.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

„Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Pe tine te-am ales” sunt unele dintre cele mai cunoscute albume din muzica rock la care muzicianul a contribuit. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.